Erasure

 
05-03-2006
Musikgrupper

Erasure er en britisk popgruppe, stiftet i 1985. Gruppen består af Vince Clarke (keyboard, guitar) og Andy Bell (sang).


Diskografi:

* Wonderland (1986)
* The Circus (1987)
* The Two-Ring Circus (1987)
* The Innocents (1988)
* Wild! (1989)
* Chorus (1991)
* Pop! The First 20 Hits (1992)
* I Say I Say I Say (1994)
* Erasure (1995)
* Cowboy (1997)
* Loveboat (2000)
* Other People’s Songs (2003)
* Hits! The Very Best Of Erasure (2003)
* Nightbird (2005)
* The Erasure Show (2005)
* Union Street (2006)

Bedømmelse: 7.20 af 10





 
 
Find information om: musik forum musik portal Musik guide musik tips Alt om musik musik
(Hovedkategori: Musik leksikon)