Europe

 
05-03-2006
Musikgrupper

Europe er et svensk band som spiller hard rock-musik. Europe blev dannet i 1979, og består i dag af:

* Joey Tempest (vokal)
* John Norum (guitar)
* John Levén (bas)
* Mic Michaeli (keyboard)
* Ian Haugland (trommer)

De havde deres helt store gennembrud i 1986 med hittet The Final Countdown.

Diskografi

* Europe (1983)
* Wings of Tomorrow (1984)
* The Final Countdown (1986)
* Out of This World (1988)
* Prisoners in Paradise (1991)
* Start from the Dark 2004)





 
 
Find information om: Musik guide musik forum musik Alt om musik musik portal musik tips
(Hovedkategori: Musik leksikon)